Vinterlys

Oslofjorden Kunstsenter har gleden av å invitere til åpning av utstillingen » VINTERLYS» Lørdag 28 oktober kl. 12.00

I denne vakre utstillingen vises malerier av landskap og lyset  i landskapet. Vi presenterer 5 aktuelle samtidskunstnere.

An Doan Nguyen: Maleriene kan beskrives innen den foto realistiske sjangeren. De er ofte detaljerte, lys og skygge er nøye gjennomtenkt og brukes på en dramatisk måte. Ofte oppstår et drømmeaktig og nesten surrealistisk uttrykk. Kunstneren er født i Vietnam.

Han har deltatt på en rekke utstillinger og har også utsmykket flere private og offentlige bygg.

 

Karoline Kaaber:  Ofte er bygninger og lys motiver i Kaabers malerier, de formidler en sterk atmosfære og stemning. Bildene reflekterer også over indre konflikter som finnes i mennesket. Kunstneren bruker lang tid på maleriene som får vokse frem gjennom mange strøk.

Hun har et stort publikum som følger henne og stiller ut både inn og utenlands.

 

Pia Brix_Thomsen: Det er det åpne og poetiske landskapet som er tema i Brix-Thomsens malerier. » Pia kan uten tvil kalles lysets maler og bildene blir en metafor for livet selv.» sier kunstkritiker Kalinka Ussing. Det er naturlig å tenke på Turner når man ser de lyssterke og vakre landskapene. Kunstneren bor og arbeider i Danmark. Hun stiller ofte ut i Norge og er

også tilknyttet et stort internasjonalt galleri i Chicago.

 

Igor Meyer: «Mange av mine malerier har himmel og jord som motiv. Like viktig som å formidle skjønnheten i himmel og jord er det å formidle det som kan eksistere mellom himmel og jord.» sier kunstneren. Det åndelige aspektet i landskapene er ikke knyttet til geografiske  men til det åndelige landskapet. Meyer er også en erfaren foredragsholder innen motivasjon, lykke og andre temaer.

 

Ann-Cathrin Torp: Kunstneren arbeider ofte med abstraherte landskap. I de store maleriene som er bygget opp gjennom mange lag med maling er det et strålende lys og spill med farger. Kunstneren jobber også innen grafisk design,og  det er hennes andre utstilling i Oslofjorden Kunstsenter.

 

 

 

 

Vi viser også skulptur av Andrew Barton

Velkommen til åpningen lørdag kl. 12.00

Vi serverer forfriskninger:)

Drøbak har masse å by på, koselige kafeer, forretninger, reker i havna og mange gallerier. Buss 500 går hver hel og halve time fra Oslo bussterminal, buss 510 fra Ski og Ås

 

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre