Vinterreise – juleutstilling

Oslofjorden Kunstsenter, Drøbak, har gleden av å invitere deg og dine venner til åpningen av galleriets store juleutstilling, VINTERREISE, lørdag 17 november kl. 13.00.
I denne utstillingen viser vi 7 kunstnere som tar for seg ulike aspekter av det å være menneske i denne omskiftelige tid som vi lever i.

Politikk, tendenser, mellommenneskelige møter, naturtilhørighet. Og flyktige øyeblikk hvor betrakteren må fullføre historien som antydes. Fragmenter fra vår moderne virkelighet.

Disse kunstnerne deltar:

Anna Louise Andersen:  Ekspressivt figurative malerier -street art/popart . » Inspirasjonen er alltid tilstedeværende og finnes overalt i møte med mennesker og i møte med meg selv; tendenser i samfunnet og tilstedeværelse fysisk og psykisk.

Merete Løndal: Samfunnets utvikling er også et sentralt tema i Løndal sine grafiske verk.
«Dagen etter det amerikanske valget demonstrerer titusenvis av amerikanere mot Trumps ytringer mot bl.a. rase, kvinnesyn og homofili. Det ene øyeblikket der du dukker inn i eget univers og skjebne i et hav av andre mennesker, den stille stemmen din blir en del av et protesterende alt» er vakkert skildret i bildet Connected.

Frank Brunner: Balansen mellom natur/ kultur og det flyktige er sentralt i Brunners kunstnerskap.
Stille øyeblikk ofte skildret gjennom lys og speilinger. Fragmenter av en større helhet hvor betrakteren selv må fullføre historien som antydes.

Hanne Tharaldsen: Gjennom sine vakre fotocollager tar Tharaldsen oss med inn i vårt innerste- ro, yoga og tilstedeværelse er tema for hennes arbeider som er en del av Yoga Sutra serien.

Samani Hoff Hansen: Natur og samspill i abstahert uttrykk. Fra det enkle sarte til det komplekse. Natur som noe evigvarende er tema for Hoff Hansen sine malerier.

Guro Synnestvedt: Også her er vårt forhold til naturen tema for de abstraherte maleriene. At vi faktisk selv også er natur.

Elisabeth Frøberg: «Jeg blir til i møte med deg» er tema for maleriene. Møtene med andre mennesker hvor vi speiler oss og blir til den vi er.

Velkommen til en utstilling som gir rom for refleksjon og ettertanke i førjulstiden.

Vi har også fått inn kunstkort av Hanne Tharaldsen og Ari Behn, skulpturer av Andrew Barton og kunsttrykkputer av Johanna Stigsdottir.

Vi håper å se dere på åpningen hvor vi serverer forfriskninger

Utstillingen varer til 9 desember.
Åpent : Tor.-søndag 12.00-16.00