Rino Larsen – «I will steal your heart»

17 april – 2 mai
Malerier og grafikk

RINO LARSEN (f. 1961) er en norsk kunstner med lang bakgrunn som illustratør og designer. Han har hatt en rekke utstillinger og har på kort tid fått et stort publikum.
Som kunstner arbeider Larsen hovedsakelig med trykk og akrylmaleri, og hans særegne stil kjennes ofte igjen ved sterke farger, grafiske former og spennende kontraster.
Temaene i hans bilder er inspirert av livsglede, kjærlighet, energi og undring. Motivene blir til i rommet mellom det tilfeldige og det kontrollerte.
Det blir ofte en blanding av stilarter og sjangere. Han følger ingen skjema eller regler, men eksperimenterer seg frem fra bilde til bilde.
Komposisjonene er sammensatte og energiske, og i mange av dem ligger det skjulte elementer og budskap man ikke alltid opplever uten å studere nøye.
Larsen debuterte med en utstilling i 2008 der alle bildene ble solgt og har siden da arbeidet aktivt som kunstner. Larsen er innkjøpt av en rekke selskaper og offentlige institusjoner,
blant annet Politidirektoratet, Akershus Universitetssykehus, Forsikringsselskapet KNIF Trygghet, Statens Vegvesen, Husebyjordet omsorgsboliger, Advokatselskapet Mageli, Advokatkontoret Halvorsen & Co AS og Skedsmo Kommune.